Skinfinity paketi – jednostavno lepa

Skinfinity paketi – jednostavno lepa
Skinfinity paketi – jednostavno lepa

Naši posebno pripremljeni paketi na jednom mestu objedinjuju tretmane koji su važni da izgledate lepo i učiniće da zablistate na svakom koraku.
Samo nežna, lepa, zategnuta i negovana koža privlači pažnju jer odiše sjajem i glamurom kakav zaslužujete.

 

INFINITY PAKETI

neograničen broj tretmana laserske epilacije za jednu regiju po loyalty uslovima

Trajna laserska epilacija je brz i pouzdan način da se oslobodite neželjene maljavosti po celom telu i da vaša koža zablista na najlepši način. Kroz Infinity pakete potrudili smo se da vam obezbedimo neograničen broj tretmana za jednu regiju uz doživotno održavanje izabrane regije po specijalnim uslovima. Pored cene pojedinačnog tretmana za jednu regiju, kod nas možete kupiti i paket tretmana trajne laserske epilacije  – Infinity paket, koji vam omogućava 7 tretmana izabrane regije, nakon čega imate mogućnost dodatnih tretmana sa 50% popusta na cene pojedinačnih tretmana, za doživotno održavanje kad god vam zatreba.

Trajna laserska epilacija. Neograničen broj tretmana sa popustom. Doživotno održavanje izabrane regije.

 

 

SKINFINITY PAKETI

kompletan tretmana tela

Tretmani tela mogu biti različiti u zavisnosti od tretiranog dela i minimalnog broja tretmana koji je neophodan kako bi se postigli željeni rezultati. Kroz jedan paket i na jednom mestu možete da rezervišete ukupan broj tretmana neophodnih za lepše i zategnutije telo nego do sada.

Tretman tela. Postizanje željenog efekta. Ukupan broj tretmana u okviru jednog paketa.

 

 

BENEFINITY PAKETI

kombinacijom različitih tretmana do najboljih efekata na koži

Tretmani željene regije mogu da se razlikuju pojedinačno u zavisnosti od procedure koja se koristi. Za korisnike Benfinity paketa na jednom mestu smo objedili različite procedure koje  koje zajedno ostvaruju najbolji efekat za regiju koju tretiramo.

Ukoliko imate problem sa celulitom za vas imamo kombinaciju naših tretmana koja obuhvata AWT anticelulit tretman, Ballancer limfnu drenažu ili ultrazvučnu lipolizu u kombinaciji sa ballancer limfnom drenažom.

Na ovaj način tretman željene regije biće potpun, dok će vaša koža odisati zategnutošću i zdravljem jer kombinacijom tretmana postižemo najbolji efektan za problem koji rešavamo.

 

 

Načini plaćanja Skinfinity paketa. Posebne pogodnosti

Korisnici naših paketa Skinfinity, Infinity i Benefinity imaju mogućnost dodatnih pogodnosti i plaćanja na dva načina:

 

Step by step
Ukupna vrednost paketa se deli na šest podjednakih rata gde se pri prvom tretmanu uplaćuju dve rate, a sledećih 4 tretmana se plaća po jedna rata.
Svaki sledeći tretman do ukupnog broja tretmana u okviru paketa je besplatan.
Best value
Pri celokupnoj uplati paketa prilikom prvog tretmana, ostvaruje se dodatni popust od 10% na cenu paketa. 

 

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs