K33P - Nova generacija pilinga!

Ujednačite ten i uklonite fleke

K33P - Nova generacija pilinga!
K33P - Nova generacija pilinga!

Naša nova procedura je postala za kratko vreme jedna od najtraženijih u našem centru.Pitate se zašto.Zato što je ovaj tretman neinvazivan, brz, efikasan i značajno popravlja kvalitet kože. Može da se radi tokom cele godine i na svim tipovima koža. Indikovan je kod: hiperpigmentacija, antiaginga, ožiljaka i melazme. Piling koji radi od unutra ka spolja!

Samo negovana koža je i lepa koža. Koža često ima atrofične ožiljke, melazme ili slične nepravilnosti koje mogu da utiču na vaše samopouzdanje. Koži je potrebna pomoć u vidu uklanjanja površinskih mrtvih ćelija na račun novih, mladih ćelija da bi imali glatku, sjajnu i zdravu kožu. Tamne fleke na koži, posebno na licu, mogu se povezati s viškom pigmentacije kože, koju karekteriše porast melanina. Pigmentacije mogu biti uzrokovane genetikom, prekomernim izlaganjem suncu, alergijama ili preuranjenim starenjem.

K33P je najnovija linija MCCM pilinga. Potpuno bezbolan, bez perioda oporavka, za sve tipove kože,nije fotosenzibilan i odmah su vidljivi rezultati.Piling K33P je neinvazivni tretman dostupan u Skinfinity Aesthetic centru uz pomoć kojeg će vaše lice dobiti ujednačen i blistav ten.

Prilikom početnog pregleda naši stručnjaci utvrdiće trenutno stanje vaše kože, kao i da li je potrebno još nešto dodatno uraditi na vašoj koži lica pored tretmana K33P.

Biorevitazirajući piling  K33P je prijatan tretman u kome ćete samo uživati. Lice ćemo očistiti mlekom, tonikom i mehaničkim pilingom kako bi uklonili sve masnoće i nečistoće s kože kako bi tretman bio ravnomerno raspoređen i imao ujednačene rezultate.

Kombinacija kojične kiseline, arbutinina, hidrogen peroksida i tartarične kiseline deluje na hiperpigmentacije, prosvetljuje i zateže kožu. K33P je  pogodan  za sve tipove koža i podstiče ćelije na regeneraciju. Nema perioda oporavka, nema neugodnih spoljnih efekata (perutanja, ljušćenja)

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i reč je o tretmanu koji je moguće uraditi čak i leti.

Tretman traje oko 30 minuta.

Posle završetka tretmana na lice stavljamo umirujujuću masku da odstoji 20 minuta i odgovarajaću kremu. Prva dva dana izbegavati stavljanje pudera na lice i druge jake preparate. Koristite kremu sa zaštitnim SPF faktorom. Preporuka je da se radi serija od 3 do 5 tretmana u zavisnosti od stanja kože sa razmakom između tretmana od 15 do 30 dana.

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs