Jednostavno lepa

Jednostavno lepa
Jednostavno lepa

Skinfinity Aesthetic centar – Jednostavno lepa

 

U srcu Vračara i u blizini Čuburskog parka, naš Skinfinity Aesthetic Center je zauzeo značajno mesto u ponudi tretmana za negu i ulepšavanje kože. Naš prijatni i opuštajući ambijent uz stručni tim saradnika ponudiće vašoj koži najmodernije oblikovanje tela, uklanjanje celulita, trajnu epilaciju i različite anti-age tretmane.

 

Pristup našim klijentima je individualan i na prvom pregledu utvrđujemo odgovarajući tip tretmana kože. Uz stručno osoblje, proverene i sertifikovane aparate koji koriste najmoderniju tehnologiju, vaš tretman kod nas će od samog početka učiniti da se osećate zadovoljno, a posle postignutih rezultata i kvalitet života će biti drugačiji.

 

Ukoliko želite da se rešite dosadnog i upornog celulita, a zatim i viška masnih naslaga, Skinfinity Aesthetic centar nudi anticelulit tretmane pomoću akustičnih ili schokwave talasa AWT aparatom, razbijanje masnih naslaga aparaturno ultrazvučnom lipolizom, RF tretmane kojima zatežemo kožu tela i limfnu drenažu kojom uklanjamo višak tečnosti i toksine iz organizma. U našem centru koristimo aparat Ballancer 606 koji je trenutno najpopularniji uređaj za limfnu drenažu u svetu. Presoterapija (limfna drenaža) je omiljeni tretman kod većine žena jer ujedno relaksira i oslobađa od stresa, a često ga koriste i sportisti prilikom oporavka.

 

Pored anticelulit tretmana, našim klijentima nudimo i trajno uklanjanje dlačica epilacijom sa našim diodnim laserom sa tri talasne dužine kojima utičemo na folikul dlake čime sprečavamo njen rast čak i na tamnoj koži.

 

Koža  lica nam je još jedna od specijalnosti: mezoterapija  lica  Dermapenom i ostali  popularni  anti-age tretamani  za redukciju bora i podmlađivanje kože, kao i radiotalasni lifting lica za sve one koji žele da se neguju i podmlade bez hirurških zahvata.

 

Uz savremene tretmane lica nudimo i najnoviji najnoviji T35P piling koji uz masažu lica na vrlo brz i jednostavan način zateže kožu lica, ujednačava ten i pigmentaciju, redukuje bore ,strije i može da se radi u bilo kom periodu godine .

 

Voditi računa o svom fizičkom izgledu danas je postalo deo savremenog načina života kako žena tako i muškaraca.

 

Naš estetski centar je u saradnji sa doktorom Nemanjom Petrovićem i njegovom ordinacijom za usluge estetske medicine kao što su procedure sa hijaluronom,botoksom itd, Takođe naš centar pruža i usluge nutricioniste mr ph Nebojše Popovića.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs