Anti-age piling T35P

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana

Anti-age piling T35P
Anti-age piling T35P

Anti-age piling T35P

 

Savremena žena je negovana i lepa, ali i uvek u korak sa obavezama na poslu, kod kuće, pa je redovna pojava nedostatak vremena u kojem možete da se posvetite sebi. Naša nova procedura za kratko vreme donosi kvalitetan izgled kože lica, negu kože jer je tretman komforan, brz i efikasan.

Savršeno čista koža je nešto čemu težimo posebno kada dođe lepo vreme za izlaske i druženja. Međutim, koža nije uvek tako lepa i može imati atrofične ožiljke, melazme i strije nakon gubitka težine ili slične nepravilnosti koje mogu da utiču na sveukupan izgled i zadovoljstvo kvalitetom života. Koža se vremenom menja i postaje ili suvlja ili masnija, pa negde čak dolazi i do pojave bora i vidljivih znakova starenja kože. Samostalna mogućnost regeneracije kože se usporava ili smanjuje i u takvim momentima je koži potrebna pomoć u vidu uklanjanja površinskih mrtvih ćelija kako biste imali savršeno lice bez mana.

 

Novi anti-age piling T35P je neinvazivni tretman za rejuvenaciju dostupan u Skinfinity Aesthetic centru uz pomoć kojeg će vaše lice dobiti novi sjaj i izgledati nekoliko godina mlađe.

 

Prilikom početnog pregleda naši stručnjaci utvrdiće trenutno stanje vaše kože, kao i da li je potreban neki od dostupnih tretmana koji mogu biti različiti i sa drugačijim rezultatima.

Anti-age piling T35P se izvodi u prijatnom ležećem položaju. Prvi korak je očistiti lice mlekom, tonikom i mehaničkim pilingom kako bi uklonili sve masnoće i nečistoće s kože kako bi tretman bio ravnomerno raspoređen i imao ujednačene rezultate.

Kombinacija TCA (trihlorsirćetne kiseline), kojične kiseline, arbutinina i hidrogen peroksida zateže kožu, prosvetljuje je i deluje na hiperpigmentacije. Pogodan je za sve tipove kože i podstiče ćelije na regeneraciju.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i reč je o tretmanu koji je moguće uraditi čak i leti. Tretman traje oko 20 minuta.

Posle završetka tretmana na lice stavljamo umirujujuću masku da odstoji 20 minuta i odgovarajaću kremu. Narednih par dana izbegavati stavljanje pudera na lice i druge jake preparate. Preporuka je koristiti kremu sa zaštitnim SPF faktorom.

 

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs