Biološki tretmani lica i Šampanj Lux tretman

Probudite lepotu u Vama uz najnovije procedure

Biološki tretmani lica i Šampanj Lux tretman
Biološki tretmani lica i Šampanj Lux tretman

Biološki tretmani lica i Šampanj Lux tretman

 

Biološkim tretmanima lica unosimo bioaktivne materije koje imaju hranljivo i antioksidativno dejstvo i na taj način usporavaju starenje kože.

 

Koža lica zahteva posebnu negu jer je svakodnevno izložena spoljašnjim vremenskim uticajima, sunčevim zracima, vetru, kiši i u zavisnosti od godišnjeg doba različitim temparaturnim promenama. Sve ovo utiče na kvalitet, sjaj i elastičnost kože koja vremenom počinje da gubi svoju lepotu i elastičnost, ali i prirodnu sposobnost za obnavljanje, posle čega se vrlo brzo pojavljuju prve bore kao i suvoća kože.

 

 

 

Skinfinity Aesthetic centar u svojoj ponudi ima različite biološke tretmane koji koži lica vraćaju elastičnost, prirodan izgled i sjaj.

 

 

Da biste u potpunosti uživali, ovaj tretman se obavlja u ležećem položaju na leđima i zatvorenih očiju. Tretmani su bezbedni, delotvorni i prijatni.

Biološkim tretmanima u kožu lica unosimo bioaktivne materije koje imaju hranljivo i antioksidativno dejstvo i na taj način usporavaju starenje kože .Tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncetraciju hijalurona i voćnih kiselina. Slobodni radikali u koži učestvuju u stvaranju bora, opuštene kože i zbog toga ona deluje umorno i beživotno. Vitamin C je jedan prirodnih antioksidasnih molekula koje štite tkivo od oksidacije i oštećenja, a jača kolegensku strukturu.

Biološki ili regenerativni tretmanani vraćaju tonus i život našem licu, a moguće ih je raditi tokom cele godine.

U Skinfinity Aesthetic centru, pored standardnih bioloških tretmana, u ponudi imamo i Šampanj lux tretman koji koži lica daje baršunast izgled poboljšavajući njenu teksturu i vraćajući joj svež izgled i sjaj. Ovim penušavim tretmanom kristale tatrične kiseline aktiviramo čistim vitaminom C i na taj način dubinski čistimo kožu, hidriramo je i prosvetljujemo. Ovim tretmanom se podstiče obnavljanje kolagena čime se poboljšava čvrstoća i elastičnost kože. Tretman je idealan za uživanje i za ulepšavanje lica tokom leta.

Trajanje bioloških tretmana je oko 45 minuta.

Posle završetka tretmana pacijent se vraća svakodnevnim aktivnostima i preporuka je da se radi posle dvadeset pet godina starosti kad je koži potrebna dodatna nega. Takođe, naša preporuka je da se ovi tretmani koriste kod naročito zrele, umorne i suve kože, kao i na svim tipovima kože jer hidriraju, regenerišu i koži daju jedrinu i sjaj. Koža će izgledati blistavo i sveže.

Najbolji efekti se postižu serijom od 3 do 5 tretmana koji se rade jednom nedeljno, a mogu se primenjivati i pojedinačno kao specijalni blic tretman za posebne prilike.

 

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs