KISEONIK tretman- GENOSYS

Čista i hidrirana koža lica

KISEONIK tretman- GENOSYS
KISEONIK tretman- GENOSYS

Kiseonik tretman-predstavlja ,,NO-NEEDLE KARBOKSITERAPIJU“ .

Ova neinvazivna procedura predstavlja kiseoničnu terapiju na nivou ćelija. Karboksi kiseonik terapija je idealna za kožu koja je izložena stresu i zagađenju. Preporučuje se i za kožu sa aknama. Popravlja i izgled masnih naslaga u podbradanom predelu.

Naša koža je svakodnevno izložena zagađenoj gradskoj sredini, a bore i flekice vremenom postaju sve vidljivije. Potrebna je bogata oksigenacija tkiva koja poboljšava teksturu kože i učvršćuje dermis.Kiseonik tretman dovodi do poboljšanja cirkulacije i bržeg uklanjnja produkata metabolizma, podstiče sintezu kolagena i elastina redukujući bore, smanjuje upalu i nastanak novih akni, a ujedno i hidrira kožu.

 

 

 

 

 

Skinfinity Aesthetic centar u svojoj ponudi ima kiseonik tretman kože lica koji je postao svetski hit.

Inovativna kiseonična terapija na nivou ćelija i karboksiterapija bez neprijatnog bockanja kože.

Naša dvokomponentna karboksi maska dovodi do bogate oksigenacije tkiva i predstavlja zamenu za neprijatno ubacivanje CO2 iglicama kroz kožu. Genosys EZ CO2 maska je katalitčka maska koja aktivira i priprema kožu za apsorpciju aktivnih materija i istovremeno daje koži sjaj i čvrstinu.
BOROV efekat: CO2 iz maske se oslobađa, prodire u kožu, snižava pH vrednost krvi i aktivira dopremanje veće količine kiseonika (dovodi se kiseonik do svake pojedinačne ćelije) i većeg priliva krvi. Naš organizam višak ugljen dioksida eliminiše tako što povećava koncentraciju kiseonika.Ćelije tkiva apsorbuju oslobođeni kiseonik što pospešuje njihov metabolizam i na taj način se ubrzava regeneracija tkiva.

Prvo pripremimo kožu skidanjem šminke bifaznim tonikom, zatim kiseoničnom penom temeljno i dubinski čistimo lice. Kiseonična pena deluje još kao antioksidans i pomaže zaceljivanje svojim antibiotskim dejstvom. Tonikom Snow Boosterom hidriramo i toniziramo kožu i tako održavamo pH vrednost kože u ravnoteži (pH=5,5). Sledi piling voćnim kiselinama za uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože.Time omogućavamo lakši prodor CO2 kroz kožu.Zatim stavljamo Genosys EZ karboksi masku i uz Borov efekat dolazi do intezivne oksigenacije tkiva.Prvih 10– 15 sekundi se oseća blago peckanje usled
oslobađanja CO2.Maska se drži 15-20 minuta.Posle uklanjanja maske lice se očisti sa tonikom.
Utrazvučnom špatulom funkcijom jontoforeze dalje vršimo penetraciju nanoseruma iz professional korejske kozmetike GENOSYS bogate biljnim ekstarktima matičnih ćelija biljaka (Centella Asiatica,Camellia Sinensis, Hamamelis Virganiana, Lactobacilus,Chamomiliia Rosmarinus,Phytolex SC…) prema tipu i stanju kože.
Trajanje tretmana je oko 60 minuta.

Pri završetku procedure na lice se nanosi adekvatna maska kako bi se koža sasvim umirila, hidrirala i kako bi se ponovo skupile proširene pore.Maska odstoji na licu 15-20 minuta i posle skidanja maske stavljamo hranljivu reparacionu kremu .
Tretman nema neželjene efekte. CO2 je gas koji je prisutan u našem organizmu i učestvuje u metaboličkim procesima. Ne zahteva vreme oporavka i možete odmah staviti make up.
U zavisinosti od stanja vaše kože ovu proceduru možete raditi jednom nedeljno ili jednom mesečno.

Cenu procedure pogledajte na linku ovde

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili
slanjem na e-mail office@skinfinity.rs