Ultrazvučna lipoliza

Najefikasnija metoda za topljenje masnih naslaga

Ultrazvučna lipoliza
Ultrazvučna lipoliza

Ultrazvučna lipoliza – najefikasnija metoda za topljenje masnih naslaga

 

Celulit i masne naslage ispod kože mogu da stvore neželjeni efekat i izgled kakav ne bismo baš želeli.Ovaj tretman je u brojnim studijama pokazao značajno bolje rezultate u uklanjanju masnih naslaga na određenim regijama tela  u odnosu na sve dosadašnje metode.

 

Savremeni način života, dugotrajno sedenje i nepravilna ishrana drastično je povećao broj ljudi koji imaju povećane masne naslage na određenim delovima tela, kao i uporan celulit koji se javlja kod žena, a sve to  zahteva ozbiljne i dugotrajne tretmane uz korekciju ishrane i redovno vežbanje.

 

 

U Skinfinity Aesthetic centru uspešno primenjujemo različite tretmane za skidanje masnih naslaga i borbu protiv celulita čime postižemo da vaša koža dobije novo lice.

Prilikom posete našem Skinifinity Aesthetic centru obavićemo prvi pregled u kojem individualno procenjujemo način pristupa rešavanju problema sa masnim naslagama ili tvrdokornog  celulita.Prednost ove procedure modernim Ultra LIPO aparatom je u ciljanoj primeni na lokalne depozite masti na struku, stomaku, bokovima ili butinama koji se ne mogu skinuti dijetama  i vežbama.

Muškarci posebno vole ovu metodu  jer na brz način dolazi do vidljivog  smanjenja masnog omotača stomaka  koji  se veoma teško skida dijetama.

Ultrazvučna lipoliza je jedna od najefikasnijih neinvazivnih metoda za razgradnju  masnih ćelija na pojedinim delovima tela.Ovom metodom se uništavaju lokalizovane masne naslage, ali se ne rešava problem preterane gojaznosti.

Tretman je bezbolan, izvodi se u ležećem ili poluležećem položaju u zavisnosti koja se regija tela radi.

Naš aparat Ultra LIPO (us+rf) se bazira na tri tehnologije za sigurno, brzo i efikasno preoblikovanje tela:
- na ultrazvuku koja razbija masne naslage
- radiofrekvenciji - RF koja zateže opuštenu kožu
- i vakumskoj masaži sa radiofrekvencijom da bi se podstakla limfna drenaža.

Ultrazvučni talasi sa ultrazvučnom sondom od 40KHZ razbijaju lokalizovane masne naslage i već nakon prvog tretmana gubi se čak od 1-2cm. Tripolarnom radio-frekvencijskom sondom za telo od 1MHz i velike snage od 50J zatežemo opuštenu kožu nakon izgubljene kilaže. Vakumskom sondom za mehaničku masažu i zagrevanjem bipolarnim RF od 1MHz podstičemo metabolizam i limfnu drenažu u okviru tretmana.

Efekti tretmana ultrazvučne liposukcije su:
• uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita
• redukcija težine
• oblikovanje tela
• zatezanje opuštene kože stomaka i nogu

Regije koje se uspešno i često tretiraju ovom metodom su one u kojima je najviše lokalizovana mast kao što su sto stomak, zadnjica, bokovi i butine.

Trajanje tretmana je od 40 do 50 minuta u zavisnosti od procene stručnjaka.

Kako bi efekti bili što vidljiviji preporuka je jedna serija od 6 do 10 tretmana, po 2 tretmana u toku jedne nedelje u razmaku od 3-4 dana. Po jednoj seriji tretmana može da se skine 2-6cm u obimu u zavisnosti od pacijenta. Nakon ove serije preporučuje se pauza od mimimum 3 meseca.

Ultrazvučna liposukcija je potpuno bezbedna ako smo zdravi i zbog toga je važno da napomenete ukoliko imate neku bolest, , infekciju ili ste na nekoj terapiji.

Kako bi se organizam uspešno oslobodio ostataka masnih želija, uz ovaj tretman preporučujemo i dodatnu limfnu drenažu aparatom – presoterapiju i tada se postiže pravi efekat.

 

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs