Ultrazvučna špatula za piling i bolju penetraciju aktivnih materija

Ultrazvučna špatula za piling i bolju penetraciju aktivnih materija
Ultrazvučna špatula za piling i bolju penetraciju aktivnih materija

Ultrazvučna špatula za piling i bolju penetraciju aktivnih materija -čista i nahranjena koža

 

Predlažemo vam da klasičan higijenski tretman zamenite prijatnim i bezbolnim ultrazvučnim čišćenjem vašeg lica. Ovo je novija procedura u okviru današnjih kozmetičkih tretmana.Može biti samostalna ili u okviru bilo kog kozmetičkog tretmana. Ovde koristimo medicinski sertifikovanu ultrazvučnu špatulu Dermapeel professional linije GENOSYS koja ima dve funkcije: piling i sonoforezu(ubacivanje seruma).

Osnovni i bitan korak u nezi svakog lica koji ne sme da se zanemari je čišćenje kože.Moramo da omogućimo  hranljivim supstancama  koje nanosimo u obliku seruma,koktela,maski  i krema da dopru u što dublje slojeve epitela tako što ćemo se prvo osloboditi mrtvog sloja kože. Ultrazvučnom špatulom odstranjujemo  izumrle ćelije i sve druge nečistoća sa kože, izvlačimo mitisere i sebum, otvaramo pore kako bi koža lakše i bolje  apsorbovala sve te hranljive preparate koje nanosimo nakon čišćenja.

Skinfinity Aesthetic centar u svojoj ponudi ima i tretman kože lica modernom ultrazvučnom špatulom koja prvo dubinski očisti kožu a potom omogućava njeno intezivno hranjenje aktivnim materijama

Svakom klijentu je potrebno redovno čišćenje kože lica bez obzira na tip kože. Posle pilinga ultrazvučnom špatulom stavljamo na lice odgovarajući serum prema tipu kože i dalje ga ultrazvučnom špatulom ubacujemo dublje u epiderm.  

Prvo pripremimo kožu kiseoničnom penom koja je dubinski čisti, delujuje još kao antioksidans i pomaže zaceljivanje svojim antibiotskim dejstvom.Zatim još jedno čišćenje tonikom, poprskamo kožu lice vodom i ultrazvučnom špatulom lagano i uz blagi pritisak prelazimo preko vlažnog lica više puta. Jake  ultrazvučnim vibracija špatule na 300 KHz  izvlači komedone, sebum i sve ostale nečistoće  od kozmetike ili šminke iz vaših pora. Istovremeno ovaj aparaturni proces dezinfinkuje vašu kožu i priprema ja za dalju obradu. Mlada koža ispod uklonjenog sloja spremna je za prihvat korisnih kozmetičkih materija.
Druga funkcija utrazvučne špatule je da vrši penetraciju aktivnih materija jontoforezom tako da kombinujemo ultrazvučno čišćenje sa adekvatnim serumom prema vašem tipu kože koji je bogat peptidima, hijaluronom,antioksidansima i dr.korisnim supstancama iz professional korejske kozmetike GENOSYS. JONTOFEREZA je metoda koja koristi blagu elektičnu energiju i preko negativno naelektrisanih jona pomaže bolje unošenje korisnih molekula  iz kozmetičkih preparata dublje u kožu.

Trajanje tretmana je oko 40 minuta.

Ako radimo samostalno ultrazvučni piling ili radimo dodatno penetraciju seruma jontoferezom  tretman možemo završiti  tako što se na lice nanosi  adekvatna  maska kako bi se koža sasvim umirila,hidrirala i kako bi se ponovo skupile proširene pore.Maska odstoji na licu 15-20 minuta i posle skidanja maske stavljamo hranljivu reparacionu kremu . Koža ostaje tek blago crvena, što u potpunosti nestaje već nakon sat vremena i možete se vratiti odmah svojim svakodnevnim aktivnostima .Ovo je savršen tretman za osobe koje planiraju da se podvrgnu dalje nekoj od estetskih procedura poput hemijskog pilinga,mezoterapije, ubrizgavanja hijaluronskih filera ili botoxa.

 

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs