Voćne kiseline- GENOSYS

Prirodno čudo protiv starenja

Voćne kiseline- GENOSYS
Voćne kiseline- GENOSYS

Genosys SRS ampula je profesionalni piling system za sjajnu i glatku kožu. Još jedno od prirodnih čuda kojima se danas kozmetičari koriste u nemilosrdnoj borbi protiv starenja su voćne kiseline. Prirodne voćne kiseline skidaju mrtve ćelije sa površine kože i pomažu stvaranje novih zdravih ćelija. Rehidriraju epidermis i uspostavljaju normalnu Ph vrednost kože. Čak i ako imate lepo i čisto lice, povremeno ga možete osvežiti jednim ovakvim tretmanom jer je odličan vid prevencije ako želite da održavate svoju kožu lica.Tretman voćnim kiselinama generalno dovodi kožu u balans, te je rezultat lepša, zategnutija i  sjajnija koža lica.

Akne, mitiseri i potkožne bubuljice narušavaju izgled vašeg lica. Nema te šminke koja može da pokrije bubuljice koliko god se trudilli, one su i dalje vidljive ispod debelog sloja korektora i pudera. Voćne kiseline su sjajno rešenje za bubuljice i fleke, ali istovremeno efikasno uklanjaju bore. Efekat tretmana kiselinama zavisi od njenog procenta, sastava kiseline, vrste, pH vrednosti i naravno od pravilne i stručne upotrebe, kao i od broja tretmana potrebnih koži.

 

 

 

 

 

Skinfinity Aesthetic centar u svojoj ponudi ima piling voćnim kiselinama, najomiljeniji tretman dama u kozmetičkim salonima širom sveta. Nakon ovog tretmana ostaje potpuno čista i osvežena koža lica.

Prvi korak kod nas u centru  kad je nega kože u pitanju je uvek efikasno čišćenje lica i od tog tretmana sve počinje. Skidanje svih mrtvih ćelija sa površine kože i oslobađanje zdravih ćelije kože je osnova svake dobre i kvalitetne nege. Tretmani voćnim kiselinama se preporučuju za negu masne kože lica, ali ništa manje nisu efikasne na suvoj koži, jer regulišu Ph vrednost kože, vraćaju joj izgubljenu vlažnost i čine kožu lica hidriranom.

Glavni aktivni sastojci SRS ampule piling systema :

Glikolna kiselina – prolazi kroz površinski sloj epidermisa, oslabljuje veze ćelija površnog mrtvog sloja. Povećava hidriranost kože vezujući se za molekule vode. Stimuliše produkciju kolagena u dermisu

Mlečna kiselinahidrira kožu povećavajući produkciju keramida preko keratinocita, sprečava dehidrataciju površinskog sloja i stvara zaštitni sloj preko istog. Ujednačava ten ukljanjajući fleke na koži melaninskog porekla

Mandelična kiselina – deluje antiseboreično i keratinolitički boreći se sa bakterijama koje uzrokuju akne. Deluje kao humektant (čuva vlažnost)

Fitična kiselina – deluje antitirozinazno i antioksidantno smanjujući mogućnost pojave inflamacije nakon delovanja pilinga. Akcijom prethodne tri kiseline omogućava se lakše prodiranje i delovanje fitične kiseline

Sh-polypeptide 7 – patentirani protein slične strukture kao humani hormon rasta (faktor rasta), vezuje se za njegove receptore i aktivira matične ćelije koje su migrirale u bazalni sloj epiderma. Moćne matične ćelije stvaraju nove ćelije u epidermisu.

Scutellaria Balcalensis, ekstrakt korena biljke Kineska kapica

Houttuynia Cordata – ekstrakti imaju antiinflamatorno, antivirusno i antibakterijsko delovanje.

Prvo pripremimo kožu skidanjem šminke bifaznim tonikom, zatim temeljno i dubinski kiseoničnom penom  čistimo lice. Tonikom Snow Boosterom hidriramo i toniziramo kožu, koji poseduje  i antinflamatorni efekat.

Sledi Genosys SRS piling (voćnim kiselinama)-glikolna kiselina, mlečna,mandelična i fitična kiselina u kombinaciji sa SH-polypeptidom-7 daju glatku i sjajnu kožu. Nanosimo ampulu SRS pilinga na lice u zavisnosti od stanja kože u 2-3 premaza. Tako se ostavi 15-20 minuta. Posle toga se ukloni višak kiselina sa kože lica. Utrazvučnom špatulom sa funkcijom jontoforeze pojačavamo penetraciju regenerativnog GENOSYS nanoseruma koji je  bogat biljnim ekstarktima matičnih ćelija biljaka (Centella Asiatica, Camellia Sinensis, Hamamelis Virganiana, Lactobacilus, Chamomiliia Rosmarinus, Phytolex SC…) sve dok ga koža ne upije u potpunosti.

Trajanje tretmana je oko 60 minuta.

Pri završetku procedure na lice se nanosi  modeling maska  kako bi se koža sasvim umirila, hidrirala i kako bi se ponovo skupile proširene pore. Maska odstoji na licu 15-20 minuta i posle skidanja maske stavljamo hranljivu reparacionu kremu i obavezno kremu sa zaštitnim fsktorom.

Preporuka je da se radi serija od 4 do 6 tretmana u razmaku od 2 nedelje.

Cenu procedure pogledajte na linku ovde

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem na e-mail  office@skinfinity.rs