Zatezanje kože lica i tela - neinvazivni FRF lifting

Probudite lepotu u vama

Zatezanje kože lica i tela - neinvazivni FRF lifting
Zatezanje kože lica i tela - neinvazivni FRF lifting

Zatezanje kože i neinvazivni lifting FRF aparatom frakcionalne radiofrekvencije

 

Anti-ageing kože može biti uspešno postignut i metodama koje ne moraju da podrazumevaju radikalne tretmane već je isti efekat moguće postići i radiofrekvetnim talasima.

Koža je naš najveći organ i zaštitni omotač tela koji je sastavljen od 3 osnovna sloja:
-    epiderm,
-    derm
-    hipoderm

Kako bi koža imala negovan i očuvan izgled potrebno je da brinemo o njoj jer se usled različitih faktora na koži mogu pojaviti bore, podočnjaci, opušteni kapci, opuštena koža ruku, stomaka, dekoltea, a u nekim slučajevima se mogu javiti i pigmentne promene.

Ovakve promene utiču na kvalitet života, društvenu okruženost, kao i na međusobno povezivanje.

 

U Skinfinity Aesthetic centru uspešno primenjujemo radiofrekvetnetalase sa ciljem poboljšanja izlgeda kože i utičemo na njenu zategnutost.

Da bismo najefikasnije utvrdili broj potrebnih tretmana kako bi koža imala željeni izgled, potrebno je da uradimo prvi pregled u našem Skinfinity Aesthetic centru.

Tretman se izvodi u ležećem ili poluležećem položaju zavisno koj deo regije se tretira, dok sonda aparata prelazi preko vašeg tela ili ciljanih delova. Postupak je bezbolan toplog prijatnog osećaja tokom trajanja tretmana.
                                                                                                                       
Prolift  FRF je aparat nemačkog kvaliteta koji najnovijom tehnologijom frakcionalne radio-frekvencije za lice i telo daje uspešne rezultate kod tretiranja očne regije uklanjanjem podočnjaka, sitnih pušačkih bora oko usta i u kombinaciji sa hemijskim pilinzima za ujednačavanje tena. Pored konturinga, liftinga lica efikasan je i u zatezanju opuštene kože dekoltea, vrata, stomaka, ruku i nogu.

Matrični oblik sondi za oči, lice i telo omogućava da svaki milimetar kože bude termogeno obrađen sa tačno podešenom temperaturom od 42 celzijusa i na taj način ravnomerno učestvuje u indukciji novog kolagena (neokolageneza) i ubrzava proizvodnju i reprodukciju ćelija kože. Frakcionalni RF sistem stvara izuzetno jak, a istovremeno i skoro bezbolan termogeni efekat na kolagena vlakna koji je i do 8 puta jači od standardnih RF mašina. Kompletan proces je softverski precizno kontolisan, kako temperatura sonde tako i prodiranje radio-frekvetnih talasa u sam dermis kože, i na taj način ne pojavljuju se kontraindikacije i neželjeni efekti oštećenja kože.

Aparatom se postižu najbolji efekti kad se radi serija od 6 tretmana (jednom nedeljno).Prvi rezultati mogu da budu vidljivi i nakon jednog tretmana, ali sveukupan rezultat je vidljiv nakon 3 meseca od poslednjeg tretmana, jer je to period u kojem se završava proces neokolagenizacije tj. stvaranja kolagena. Dugoročni efekat je zategnuta koža, mladalački izgled i sjaj.

Trajanje je od 45 do 60 minuta u zavisnosti  koja se regija tela ili lica tretira.

Posle završetka tretmana pacijent može da nastavi sa redovnim aktivnostima, dok se odmah nakon postupka može se pojaviti trenutno crvenilo ili osećaj toplote koji brzo prođe.

Tretman se ne preporučuje kod osoba koje:
• su trudne i doje
• imaju pejsmejker i druge metalne implatante u području koji želimo da tretiramo
• boluju od malignih oboljenja kože
• boluju od psorijaze,herpesa i AIDS-a
• imaju neku vrstu infekcije na delu kože koju žele da tretiraju
• imaju sklonost ka kelodnim ožiljcima
• su na dugotrajnoj terapiji kortikosteroidima
• imaju ubrizgan hijaluron ili botox u zoni koju želimo da tretiramo

 

Cenu procedure pogledajte na linku ovde.

 

Tretman u Skinfinity Aesthetic centru možete da zakažete pozivom na broj 011/6900658 i 066/175757 ili slanjem imejla na office@skinfinity.rs