Korisne informacije

14.
Sep
2021
Korisne informacije
Izlaganje sunčevim zracima može ostaviti posledice na vašoj koži u vidu hiperpigmentacija i isušene kože. Koliko je važno pravilno koristiti odgovarajući zaštitini faktor SPF, toliko je bitna i nega kože posle sunčanja.
08.
Jul
2021
Korisne informacije
ŠTA SU HIPERPIGMENTACIJE I KAKO NASTAJU ? Hiperpigmentacije su tamna područja na koži i nastaju kada na određenim delovima kože dođe do prekomerne proizvodnje melanina. Najčešće se pojavljuju na licu, rukama i drugim vidljivim delovima tela koji su bili izloženi sunčevim zracima.
04.
May
2021
Korisne informacije
SPF (Sun Protection Factor) znači faktor zaštite od sunčevih zraka. Velika je zabluda da se kreme sa UV faktorom koriste isključivo leti. Zaštita kože od UVA i UVB  sunčevih zraka je važna tokom čitave godine. Proizvod sa zaštitnim faktorom je must-have u svakodnevnoj nezi.
08.
Apr
2021
Korisne informacije
Došlo je proleće i počeo je period prilagođavanja, kako našeg organizma tako i naše kože toplijim danima. Sad je pravi momenat da se koža pripremi za leto i dobije sve ono što je izgubila u prethodnom periodu.
29.
Mar
2021
Korisne informacije
Mnogo je različitih načina za rešavanje problema maljavosti kao što su depilacija, brijanje, kreme za uklanjanje dlaka, ali se epilacija laserom sa razlogom izdvojila kao najbolje rešenje za uklanjanje nepoželjnih dlačica sa naše kože. Koje su to prednosti laserske epilacije i zašto je toliko popularna?
09.
Mar
2021
Korisne informacije
Više od 85% žena danas ima celulit i on predstavlja kompleksan estetsko-kozmetički problem koji se javlja kako kod gojaznih tako i kod mršavih žena bez obzira na godine.
18.
Feb
2021
Korisne informacije
Često čujemo priče o proizvodima na bazi kiselina kao što su AHA i BHA, a da li znate šta su one tačno i zašto se koja koristi u našoj nezi kože? Objasniću vam osnovne karakteristike ove dve najčešće pomenute grupe AHA i BHA.
string(0) ""
string(0) ""