Korisne informacije

09.
Mar
2021
Korisne informacije
Više od 85% žena danas ima celulit i on predstavlja kompleksan estetsko-kozmetički problem koji se javlja kako kod gojaznih tako i kod mršavih žena bez obzira na godine.
18.
Feb
2021
Korisne informacije
Često čujemo priče o proizvodima na bazi kiselina kao što su AHA i BHA, a da li znate šta su one tačno i zašto se koja koristi u našoj nezi kože? Objasniću vam osnovne karakteristike ove dve najčešće pomenute grupe AHA i BHA.
07.
Feb
2021
Korisne informacije
Pitanje koje nam često postavljate u estetik centru je zašto je potrebno više tretmana laserske epilacije i za koliko  se tačno  tretmana možete trajno rešiti svojih neželjenih dlaka. Zato vam sada otkrivamo detaljnije prave razloge za to. Glavni razlog za ponavljanje tretmana je što se folikuli dlaka nalaze u različitim fazama rasta dlaka.
11.
Jan
2021
Korisne informacije
Obično kad donesemo odluku da želimo uraditi trajnu epilaciju, sledeći korak je gde i sa kojim aparatom je najefikasnije i najbezbednije to uraditi i zauvek se rešiti dosadnih dlaka. Verovatno ste naišli na termine kao što su epilacija laserom i IPL-om, pa se pitate  koja je razlika i šta je bolje.
21.
Dec
2020
Korisne informacije
Da bi imali adekvatnu negu kože potrebno je prvo utvrditi kojem tipu naša koža pripada. Postoji mnogo tipova kože ali su četiri osnovna: masna, normalna, suva i kombinovana koža lica. Naš tip kože određuje genetika, ali stanje kože može dosta da varira u odnosu na razne unutrašnje i spoljašnje faktore kojima je podvrgnuta. Preparate za negu kože treba  birati tako da odgovaraju tipu i stanju naše kože.
29.
Nov
2020
Korisne informacije
Mezoterapija je ubedljivo najtraženiji tretman lica u poslednjih nekoliko godina. Ovim tretmanom dobijamo hidriranu i nahranjenu kožu, a proces starenja se značajno usporava. Pojam mezoterapije podrazumeva estetsko-medicinsku tehniku ubacivanja manjih doza koktela sastavljene od vitaminskih kompleksa, minerala, amino kiselina, hijaluronske kiseline i drugih prirodnih estrakata ili samo jedne aktivne supstance u srednji sloj kože -mezoderm.
05.
Nov
2020
Korisne informacije
Počinjete da otkrivate bore? Primećujete opadanje kose? Možda vam se nokti listaju i pucaju? Da li vas bole zglobovi ili se otežano krećete? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili pozitivno, jedan od glavnih uzroka je nedostatak kolagena u vašem organizmu.