Prednosti trajne laserske epilacije

29.03.2021.

Mnogo je različitih načina za rešavanje problema maljavosti kao što su depilacija, brijanje, kreme za uklanjanje dlaka, ali se epilacija laserom sa razlogom izdvojila kao najbolje rešenje za uklanjanje nepoželjnih dlačica sa naše kože.

Koje su to prednosti laserske epilacije i zašto je toliko popularna?

Depilacija i brijanje često dovode do urastanja dlačica, folikulitisa (upale korena dlake), pojavljuju se i bubuljice. Neretko se javlja i pucanje kapilara od depilacije ili posekotine od brijača, ogrebotine, crvenilo kože itd. Epilacija laserom uspešno rešava problem urastanja dlaka jer uništava folikul korena dlake i nema pucanja kapilara i drugih oštećenja kože. Laser je potpuno bezbedan u stručnim rukama.

Tretman laserske epilacije je bezbolan, može samo na trenutak da se oseti blago peckanje i ne može da se poredi sa bolnim depilacijama i čupanjem dlačica. Ono što je jako bitno je da se laserom trajno uništava preko 80% dlačica. Sa već 6 tretmana možete se zauvek rešiti dosadnih dlačica i zaboraviti na njih. Nema stalnog brijanja i poseta kozmetičaru za depilaciju i čekanja da dovoljno porastu da bi se depilirale. Epilacija laserom vremenski kratko traje. Klijenti koji su uradili bar jednu regiju epilacje laserom kažu da im je to jedna od najboljih investicija u sebe. Laseri pored toga što rešavaju problem neželjenih dlaka, oni i neguju kožu. Posle tretmana koža postaje glatka i baršunasta. Posebna prednost laserske epilacije je što se može primenjivati na jako osetljivoj koži, sklonoj alergijama. Ne koriste se nikakvi preparati koji bi mogli izazvati alergijsku reakciju, već se za uništavanje dlačica koristi snop laserske svetlosti. Danas postoje laseri koji pored standardnih, tamnih i jakih dlaka uništavaju i veoma svetle, tanke dlačice.

Skinfinity Aesthetic centar koristi najmoderniju verziju diodnih lasera, koja emituje tri talasne dužine istovremeno i na taj način omogućava vrlo efikasno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih dlaka (1064nm) i to na svim tipovima kože. Ovi diodni laseri omogućavaju tretmane tokom cele godine kao i kratko vreme trajanja tretmana. “In-motion“ tehnologija brzog prevlačenja sonde, kao i specijalno pojačano hlađenje, omogućava da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni. O prednosti diodnih lasera u odnosu na IPL aparate smo pisali u jednom od prethodnih tekstova kao posebnoj temi.

Laserska epilacija je trenutno jedan od najtraženijih tretmana u svetu i nije više luksuz nego potreba svake moderne žene, a i muškarca. Sa laserom su rezultati  dugotrajni, a štedite vreme i novac. Razmislite samo koliko ste do sada brijača potrošili, koliko ste puta otišli i platili depilaciju, koliko ste svog dragocenog vremena na to utrošili i koliko ćete još puta to isto uraditii....ili ćete izabrati laser i vaše dlake će biti samo  prošlost!

Tretmani laserske epilacije su efikasni, komforni, bezbedni i bez potrebnog vremena za oporavak.

 

Jednostavno lepa!

Mr ph Nataija Milićević

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""